Despre noi

Despre noi

Agenția Team Media a prins contur la începutul anului 2017, fiind lansată de Neagu Catalin, care in timp a activat cu succes în acest domeniu. Experiența acumulată colaborând cu agenții de casting și case de producție sau lucrând pe cont propriu (care nu se limiteaza la rubrica “Portofoliu”), ne-a determinat sa începem cu entuziasm și încredere acest proiect temerar

Ce ne dorim?

Dezideratul nostru este de a ne asigura că membrii noștri au parte de vizibilitate și experiențe valoroase în cadrul unor proiecte captivante. Mai mult decât atât, ne-am propus să anticipam în mod constant nevoile clienților nostri și să identificăm cele mai potrivite persoane, strategii și locații pentru proiectele acestora. Cu hărnicie, pasiune și o baza de date diversificată, aflată într-o continua evoluție, vrem să dobândim și să ne menținem statutul de partener de încredere al tuturor agențiilor de Media Production și membrilor noștri.

Ce ne motivează?

Motivația noastră sunteți dumneavoastră! Zilnic ne dorim mai mult pentru că dumneavoastră veniți către noi în număr tot mai mare. Pentru asta vă răsplătim cu dăruire, promptitudine și proiecte cât mai diverse! Vă mulțumim!

De ce noi?

Deoarece suntem o echipa de profesioniști, devotați si neobosiți! Deoarece serviciile noastre exced sferei oferite de către o agenție de casting obișnuită: casting și coordonare, planificare și organizare evenimente, scouting și management locații, ședinte foto și lista continuă!